Den norske regjering har satt bærekraftsmål hvor vi skal utrydde fattigdom, bekjempe ulikheter og stoppe klimaendringen innen 2030. Siste uker har et virus påvirket hele verdenssamfunnet og også norske bedrifter. Er oppgangstiden i Norge over ? Hva er en bærekraftig bedrift ?  Vi har invitert Stig Erik Brekke, investeringsdirektør Eika og Roger Jensen og Arne-Henning Scheele, Jensen og Scheele Bil AS til å snakke litt mer om dette.

Stig Erik Brekke, investeringsrådgiver i Eika:
Er oppgangstidene i Norge over - hva kjennetegner bærekraftige bedrifter? Hvordan vil den norske økonomien utvikle seg i 2020? Hvilke krav stiller investorer til bedrifter de skal investere i?

Roger Jensen og Arne-Henning Scheele, Jensen & Scheele Bil AS:
Jensen  Scheele Bil AS ble etablert i 1991 med 7 ansatte og har siden den gang hatt en enorm utvikling. Selskapet ble i 2019 solgt til Bilia Personbiler AS og har i dag 50 ansatte. Jensen  Scheele Bil AS har i en årrekke blitt kåret til årets Volvo forhandler i Norge og er kjent for å ta et stort samfunnsansvar ved å sponse kultur og idrett. Selskapet har en egen kvalitetspolitikk og har gjennom årene utviklet en egen skole. Denne kvelden har du/dere mulighet til å komme å høre mer om reisen og hva som er grunnen til at Jensen & Scheele AS har blitt en suksess og bærekraftig bedrift. 

Tid: Torsdag 26. mars kl. 18.00, avslutter med tapasretter. Antar å være ferdig kl. 21.00
Sted: Fredriksten Festningshotell

Ikke gå glipp av dette og dersom du har en kunde eller samarbeidspartner du ønsker å ta med deg er du hjertelig velkommen til å invitere med deg en venn eller to. Påmelding: innen 20.03.2020 til Berg Sparebank, e-post: hpe@berg-sparebank.no