Vi kan pynte leiligheten eller huset annerledes og gjenskape hyttefølelsen selv om vi er i byen. Det er ikke mye som skal til før stua blir forvandlet til fjellstue og balkongen til afterski i solveggen.

Kreativiteten har ingen grenser, så her gjelder det å ta godt vare på påsketradisjonene og dem du er glad i selv i en utfordrende situasjon.

Husk også å ta en telefon eller avtale et møte på FaceTime eller Messenger med familie eller venner som du vet er alene eller er ensomme i denne tiden. Avtal å spise lunsj eller ta en kopp te eller kaffe sammen – det er hyggelig for alle.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss
Uansett hva du skal finne på, så er vi her for deg dersom du trenger hjelp med noe. Kundesenteret holder åpent i hele påsken:

  • Skjærtorsdag 9. april: 09.00-17.00 (Forsikring stengt)
  • Langfredag 10. april: 09.00-17.00 (Forsikring stengt)
  • Påskeaften 11. april: 09.00-17.00
  • 1. påskedag 12. april: 09.00-17.00 (Forsikring stengt)
  • 2. påskedag 13. april: 09.00-17.00 (Forsikring stengt)

3 enkle påsketips fra oss
Selv om påskeferien er en tid for avslapping og roligere tempo er det et par ting du bør huske på. Vi har samlet 3 gode tips til deg så tar du bedre vare på deg selv og økonomien din.

1. Betal kredittkortregningene i tide eller be om betalingsutsettelse dersom du behøver det. Selv om det er påske må regningene betales og du slipper unødvendige omkostninger.

2. Skal du strømme underholdning, bestille mat levert på døren eller handle andre nødvendigheter på nett – husk å bruke kredittkortet både når du handler i nettbutikker og i app. Da har du gode reklamasjonsrettigheter dersom noe skulle skje.

3. Husk å ta små avbrekk fra påskekosen i solveggen og oppsøk naturen. Å vandre ut i frisk luft koster deg ingenting og det er godt både for kropp og sjel. Ta godt vare på flokken din og nyt påskesolen sammen med dem.

Røde kors har også utarbeidet et nytt sett med koronavettregler for påsken – disse kan du lese her.

God påske! #tavare på påskekosen.