Kjekk nyhet for deg som jobber i, leder, eller organiserer en bedrift, et lag, eller en forening: Nettbank Bedrift gir deg nå muligheten til å selv velge hvem som skal ha administratorrollen.

Det betyr at du enkelt kan tildele eller endre hvem som har ansvaret for de viktige bankoppgavene – direkte fra nettbanken. Dette gir din bedrift mer fleksibilitet og kontroll.

Du velger selv hvem som skal ha tilgang til å administrere brukere, tilpasse kontotilganger og roller, samt legge til og fjerne nettbankbrukere. Alle disse endringene gjør du enkelt i nettbankens meny.

Funksjonene du kjenner fra før er selvsagt på plass:

  • AvtaleGiro: Få full oversikt og håndter alle bedriftens betalingsavtaler. Endre, slett, eller opprett nye avtaler etter behov.
  • Åpne ny konto: Behov for en ny konto for prosjektet eller avdelingen? Sett opp dette selv, direkte i nettbanken.
  • Hendelseslogg: Trenger du å se hva som har blitt gjort i nettbanken? Den søkbare hendelsesloggen gir deg full historikk over aktivitetene.
  • Kontodeling: Og for en mer strømlinjeformet økonomistyring, kan du nå administrere tilganger for tredjeparters løsninger gjennom PSD2 – enkelt og sikkert.

Det beste av alt? Disse funksjonene er lett tilgjengelige i nettbankens meny. Du kan selv tilpasse og forandre hvem som har administratorrettigheter ved å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg!

Illustrasjon fra nettbanken

Husk at det å holde tilgang til nettbanken og tilpasset bedriftens behov ikke bare er smart, det er også en måte å sikre en mer effektiv og trygg finansiell håndtering. Så ta steget videre – det er enklere enn du tror, og vi er med deg hele veien.

Vi forstår at din tid er verdifull, og med disse nye funksjonene er målet vårt at du skal kunne bruke mindre av den på bankrelaterte oppgaver, og mer på å vokse og utvikle bedriften din.